"Najszybszym sposobem na odniesienie sukcesu jest podwojenie tempa popełniania pomyłek."
Thomas Watson, twórca potęgi IBM
Jesteś 384304 gościem
na naszej stronie |
Świętokrzyski Portal Innowacji - Szkolenie oraz konsultacje "Rynek spożywczy w Chinach. Jak ugryźć Państwo Środka"
Polska Agencja Inwestycji i Handlu zaprasza 7 i 8 marca br. na całodniowe szkolenie oraz konsultacje pt. "Rynek spożywczy w Chinach. Jak ugryźć Państwo Środka". Rynek importowanej żywności w Chinach rozwija się dynamicznie za sprawą dużej popularności produktów zagranicznych wśród chińskich konsumentów. Chińczycy cenią sobie produkty najwyższej jakości, jak również wygodę przy zakupach. Zwyczaje żywieniowe różnią się jednak w poszczególnych regionach Chin. O czym jeszcze warto pamiętać wchodząc na ten bardzo konkurencyjny rynek? Szkolenie będzie okazją do poznania specyfiki chińskiego rynku spożywczego i jego możliwości eksportowych w następujących obszarach:
Szkolenie poprowadzi pan Michał Bielewicz, ForCap Co. Ltd. Szkolenie odbędzie się 7 marca (wtorek) w godzinach: 08:30-16:30 w Centrum Informacyjnym Polskiej Agencji Inwestycji i Handlu, ul. Bagatela 12 w Warszawie. Firmy zainteresowane udziałem w szkoleniu proszone są o rejestrację elektroniczną na stronie: W celu dostarczenia pogłębionej wiedzy na temat rynku chińskiego proponujemy polskim firmom udział w indywidualnych konsultacjach z ekspertem, które pomogą w przygotowaniu oferty i zbudowaniu strategii wejścia na chiński rynek. Konsultacje odbędą się 8 marca (środa) w godzinach: 8:30-17:00 w Centrum Informacyjnym Polskiej Agencji Inwestycji i Handlu, ul. Bagatela 12 w Warszawie. Konsultacje poprowadzi pan Michał Bielewicz, ForCap Co. Ltd. Firmy zainteresowane udziałem w konsultacjach proszone są o rejestrację elektroniczną na stronie: Z uwagi na duże zainteresowanie wydarzeniem, zapisy będą odbywać się na zasadzie first-come, first-served. Udział będzie możliwy po uprzednim potwierdzeniu przez organizatora. Udział w szkoleniu i konsultacjach jest bezpłatny. Data dodania: czwartek, 23 lutego 2017 |
|